Jebkurai svētku dienai: kā pagatavot sarkanā velveta kūku

Šī apburošā kūka ir ideāli piemērota svētku svinībām.

Sarkanā velveta kūka ir iespaidīga vairākos aspektos: tai ir unikāla vaniļas-šokolādes garša, un tā izskatās ļoti iespaidīgi. Tā ir arī ļoti viegli pagatavojama. Vienīgā sastāvdaļa, kuras meklēšana var radīt grūtības, ir sarkanā krāsviela.

Sastāvdaļas biskvītam:

100 g olu baltumu

2 ēdamkarotes ūdens

15 g vaniļas cukura

222 g izsijātu miltu

160 g cukura

2 paciņas cepamā pulvera

1,5 tējkarotes kakao

1/2 tējkarotes sāls

65 g augu eļļas

65 g istabas temperatūras sviesta

133 g kefīra

Sarkanā pārtikas krāsviela

Krēmam:

120 g saldā krējuma ar 35% tauku saturu

500 g krēmsiera

50 g cukura

Vaniļa

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā! 

Leave a Comment